Aktualności

Tajemniczy Gość – co to jest i w czym pomaga ta usługa?

Międzynarodowy Dzień Kawy – Święto czarnego napoju!

Restauracja w Erze Sztucznej Inteligencji

Katarzyna Gubała Ekspert Kuchni Roślinnej – Ambasadorką GASTROTARGÓW SMAKKi 2024

Oszczędność wody w restauracjach i lokalach gastronomicznych

Sprawdź swoją wiedzę na temat Sanepidu

Optymalizacja Rezerwacji Online: Klucz do Efektywnej Obsługi Gości Restauracji

Cristina Catese Ambasdorka SMAKKów 2024!

Zostań Liderem Gastronomii razem z naszymi Ekspertami – poznaj tajniki audytu gastronomicznego

Daria Ładocha Ambasadorką GASTROTARGÓW SMAKKi 2024!

Kulinarne SMAKKi Premium! Przekonaj się czy znasz ten smak?

kawa mrożona - festiwal kawowych smakków

Wielki Powrót Festiwalu Kawowych SMAKKów

DPD Food – bezpieczny transport żywności w temperaturze kontrolowanej od 0 do 4 oC

Znaczenie targów dla branży HoReCa

Sprawdź, jak powstają zdjęcia, na widok których cieknie nam ślinka i poznaj kulisy planu zdjęciowego razem z zespołem agencji kreatywnej Od kuchni!

Planujesz lub prowadzisz catering dietetyczny? Musisz to wiedzieć!

Fundacja PROZON została patronem merytorycznym projektu Zielona Eko Kuchnia

Zielona transformacja – jak skorzysta na niej branża HoReCa?

Używamy ciasteczek aby personalizować treść oraz reklamy... View more
Zaakaceptuj